14Y Anniversary Recap

Onze 14e verjaardag zit er helaas op, maar wat een prachtige herinneringen zullen we er aan overhouden! We zijn ontzettend dankbaar dat jullie met ons hebben meegevierd, en dat jullie al 14 jaar lang helpen meebouwen aan het Pokahnights-verhaal!

Dat de 14Y Anniversary een gigantisch feest was kunnen we wel stellen. In getrouwe Pokahnights-stijl zagen we grote velden en gigantische prijzen. Meer zelfs, dit was een ware record-verjaardag. Nog nooit eerder hadden we zo een grote field en prijzenpot voor ons Main Event!

Hoog tijd voor een overzicht!

Grootste velden

Main Event – 744 entries
PKO Championship – 173 entries
Tag Team – 170 entries

Grootste prize pools

Main Event – 32.736€
Birthday Highroller – 19.800€
PKO Championship – 7.612€

De Winnaars

Er vielen heel wat mensen in de prijzen tijdens de 9 dagen non-stop poker, te veel om op te noemen. Maar de winnaars van elk event, die zetten we graag even in de bloemetjes. Een event op je naam schrijven, zeker met de grote velden die we de laatste tijd zien bij Pokahnights, is tenslotte een prestatie om trots op te zijn!

Jeffrey Molera &
Sander Denys

Tag Team

Nazit Feroz

8-Max Championship

Wouter Schuurbiers

Birthday Highroller

Tom Van Loon

Pokahnights Classic

Garuda Willems

PKO Championship

Paul Versijp

Turbo Championship

Koen Van Den Akker

6-Max Championship

Kevin Deckx

Turbo 6-Max Championship

Ingo Croes

Bounty Championship

Patje Stroobants

Turbo Bounty Championship

Aleksandar Milanovic

Mix-Max Championship

Kris Thys

Omaha Bounty Championship

Dendy Fierens

Deep Turbo Championship

Fleur Boschman

14Y Anniversary Main Event

Adrien Delhalle

8-Game Championship

Geert De Witte

Cooldown Championship

Sta je er niet tussen? Niet getreurd, volgend jaar zijn we opnieuw jarig en reken er maar op dat onze 15e verjaardag een nóg groter feest zal worden!

14Y Anniversary Online Afterparty

Bij een goede party hoort uiteraard een goede afterparty! En feestjes bouwen, dat kunnen we bij Pokahnights als de beste! Op dinsdag 22 augustus sloten we onze verjaardag dan ook definitief af met een Online Afterparty, gehost op GGPoker Belgium.

Ook op dit event hadden we een mooie guarantee geplakt, maar liefst $2500 viel er te verdienen. ‘Noober’ bleek de sterkste speler van de avond en mocht zo de allerlaatste hoofdprijs van 577€ van onze veertiende verjaardag op zijn naam schrijven. GG!

We hopen dat jullie even hard genoten hebben van onze verjaardag als ons. Ook al is het feest voorbij, de actie blijft gewoon verdergaan. 5 dagen per week kan je bij Pokahnights terecht voor leuke events en dikke prijzen! De Pokahcrew zal jullie met open armen ontvangen!

See you at Pokahnights!