Big Shorty Highroller

De Big Ticket campagnes volgen elkaar in sneltempo op, want we weten dat jullie van XXL prijzenpotten houden… en daar staan onze Big Tickets nu eenmaal om bekend. Na het succes van de Big Bounty stellen we jullie graag voor aan het 6-max event, de Big Shorty Highroller.

Niet bekend met de term 6-max? Heel simpel, je zit altijd met maximum 6 spelers aan tafel. Minder spelers dus, maar… meer actie!

Praktische informatie Qualifiers

Er zijn 3 qualifiers per week, elke dinsdag en woensdag om 21:30 (late reg 23:35), en zaterdag om 22:00 (late reg 00:05).

  • Buy-in €35 (1x re-entry)
  • Startstack 50.000 chips
  • Blindlevels 10 minutes
  • Players 9-Max

15.000€ GTD Finale

De 6-max finale zal doorgaan op 10 februari in onze Pokahroom te Antwerpen. En met een naam als Big Shorty Highroller verwacht je natuurlijk een mooie prijzenpot. Daarom garanderen we niet minder dan 15.000€ voor dit event. Maar als je een regular bent, dan weet je dat we bijna altijd door die guarantee heen knallen! Hoe groot zullen we de prijzenpot deze keer kunnen maken?

Bij plaatsgebrek in de room kan het zijn dat we 7-max beginnen om wat later over te schakelen naar 6-max.

Payout & Last Chance Qualifier

Tijdens de Qualifiers zal er voor elke 250€ in de prijzenpot 1 ticket gewonnen kunnen worden voor de Big Shorty finale. Wanneer er minder dan 250€ overblijft, dan wordt het bedrag opgesplitst in tickets van 50€ voor de Last Chance Qualifier op 9 februari. Blijft er dan nog een bedrag kleiner dan 50€ over, dan wordt dat cash uitbetaald.

De Last Chance Qualifier is, zoals de naam het zegt, je laatste kans om een ticket te winnen voor de Big Shorty finale van 10 februari. De buy-in bedraagt 50€ ipv 35€, maar als je een ticket hebt kan je uiteraard gratis deelnemen aan deze laatste Qualifier.

Een voorbeeld: Er zit 1120€ in de prijzenpot. Dit is hoe de verdeling van die pot er dan uitziet:

  • 4 tickets van 250€ voor de finale (totale waarde 1.000€)
  • 2 tickets van 50€ voor de Last Chance Qualifier (totale waarde 100€)
  • 20€ prijzengeld wordt cash uitbetaald.

Dat je deze Big Shorty finale niet wil missen is duidelijk. Rechtstreeks inkopen is niet mogelijk, dus aarzel niet en kwalificeer je al zo vroeg mogelijk… en misschien ga jij in februari wel lopen met het leeuwendeel van die €15.000!