BOSS 2024

Na twee succesvolle jaren kan je BOSS al geen nieuwkomer meer noemen. Dit ambitieuze project, dat samen met Pokahnights werd opgezet, is net begonnen aan zijn derde jaar, en heeft ondertussen al een serieuze reputatie weten op te bouwen in de Belgische poker gemeenschap. De online events gaan altijd gepaard met XXL prijzenpotten en de live events zijn unieke ervaringen die de spelers voor de rest van hun leven bijblijven.

Een duidelijke missie: sportify poker

Als liefhebbers van dit prachtige spel willen we poker op een positieve manier bij het grote publiek onder de aandacht brengen. We zien het dan ook als onze missie om poker te positioneren als een sport en een spannend vaardigheidsspel. Als je sport zegt, zeg je natuurlijk ook… competitie. Daarom kan je bij BOSS terecht voor spannende competities die toegankelijk zijn voor spelers van elk niveau.

Vier spannende competities

Vorig jaar kon je tijdens de zomer meespelen in het SummerFest. Meer dan 4.500 entries mochten we noteren in dit tiendaagse puur Belgische poker festival. De totale prize pool eindigde op een indrukwekkende $89.000, maar de echte prijs waren natuurlijk de 9 felbegeerde tickets voor de BOSS9. Dit jaar is er opnieuw een SummerFest, maar worden er nog drie nieuwe series aan de line-up toegevoegd, elk met een uniek karakter én… een duizelingwekkende prijzenpot.

  • WinterFest: De winterse tegenhanger van het succesvolle SummerFest
  • Pro Tour: Jouw kans om gecoacht te worden door de beste Belgische high stakes spelers en voor $5.000 aan high stakes events te spelen op één dag.
  • The Cup: Een unieke concept in samenwerking met de Belgische poker clubs die elk een Dag 1 hosten van dit meerdaagse online event.
  • SummerFest: Een evolutie van een reeds bewezen, ijzersterk concept.

De eerste BOSS9 semi-final

De vier verschillende series geven je maar liefst vier opties om een stap dichter bij de BOSS9 en de bijhorende hoofdprijs van €20.000 te raken. In elke series zullen de 9 beste spelers een ticket winnen naar dit event in september. Wat we je al kunnen vertellen is dat deze halve finale een indrukwekkend ‘onlive’ event worden, waar de 36 semi-finalisten samen komen op een prachtige locatie waar een state-of-the-art clickroom geinstalleerd zal worden. Aan het einde van deze tweedaagse strijd zullen er 9 ijzersterke spelers overblijven, elk met een ticket voor de BOSS9 op zak.

BOSS9, de ultieme poker ervaring in België

Alle wegen leiden naar Rome, maar in de BOSS leiden alle wegen naar de BOSS9, de kers op de taart van een jaarlange competitie. 9 finalisten strijden in één van de meest exclusieve Belgische competities voor de titel van BOSS. Ze zijn allen verzekerd van een mooie prijs, maar de winnaar gaat met een waanzinnige bankroll van €20.000 naar huis!

De BOSS9 is echter veel meer dan een toernooi, het is een unieke ervaring die ongeëvenaard is in de Belgische poker scene. Met name de Bootcamp springt er uit: een meerdaags event op een fantastische locatie waar de spelers in alle luxe de strijd met elkaar aangaan in diverse poker challenges. De top van de Belgische poker sector passeert de revue als gast van de streams die alle actie live coveren in de twee landstalen.

Kijk even mee naar de aftermovie van de Bootcamp van 2023

Waag je kans!

Ontdek alle details over de BOSS 2024 op hun officiële website en scherp je poker skills alvast aan, want dit is een event om niet te missen!