BOSS 9

Eindelijk is het zo ver! De finale strijd kan beginnen. Via het Summer Fest en de Last Chance events gingen we op zoek naar de 9 beste spelers van België. 9 doorwinterde poker spelers wisten de tegenstanders te verslaan en ons te overtuigen van hun pokerskills! Zij zetten nu de eindsprint in. Wie zal het halen? Wie krijgt de titel van BOSS 2023? En vooral, wie wint er die fabelachtige bankroll van 20.000€?

Volgende stap: Bootcamp

Als je Bootcamp hoort denk je misschien aan militaire toestanden, slapen in tentjes en de hele dag zware fysieke proeven afleggen. Maar de BOSS pakt het anders. Wij hebben gekozen voor een super-de-luxe 4-daagse in een prachtige villa te Bastogne. Er zullen ook geen fysieke proeven op het programma staan, maar wel heel wat spannende poker challenges.

Tijdens deze challenges zullen de finalisten punten kunnen verdienen. Hoe meer punten, hoe hoger je staat in de ranking. De speler met de meeste punten zal uiteraard de titel van BOSS 2023 en de daarbij horende bankroll mogen claimen. Tijdens de Bootcamp zullen al 60% van de punten verdeeld worden.

BOSS Bash – Steun jouw favoriet

Na de Bootcamp zullen alle finalisten hun eigen online event organiseren. Ook hier zullen ze punten kunnen scoren, onder andere door zoveel mogelijk deelnemers in hun eigen toernooi te krijgen. Wil jij jouw favoriete kandidaat steunen? Neem dan deel aan zijn event en help hem naar de winst!

Capo Final op 12 december

In dit waanzinnige finale event zullen de laatste punten verdeeld worden én zal de winnaar bekend gemaakt worden! Ook hier kan je jouw favoriet steunen, want ze zullen elk een team van 15 personen moeten samenstellen om tegen de teams van de andere finalisten te spelen!

Volg alles live mee

Alle actie tijdens de finale wordt op beeld vastgelegd, zo hoef jij geen moment van de actie te missen! Leer onze finalisten kennen, en volg de actie tijdens de Bootcamp elke dag live mee via de website BOSS9.be.