BOSS Bootcamp Recap

4 Waanzinnige dagen met non-stop poker actie op het hoogste niveau, dat was het recept voor de BOSS 9 Bootcamp van 2023. 9 spelers wisten duizenden anderen te overklassen tijdens het Summer Fest en de Last Chance events. Zij mochten zich dan ook in onze villa melden voor de finale strijd. Deze 9 finalisten, de BOSS 9, gaven het beste van zichzelf in alle opdrachten die er op hen afkwamen. We zagen fantastische poker, waanzinnige plot twists en hoogoplopende emoties. Met een first prize van 20.000€ verwacht je niet anders natuurlijk…

De ranking

Na 4 intense dagen is dit de voorlopige tussenstand. Nog niet alle punten zijn verdeeld, dus veel is nog mogelijk.

In het middenveld ging het er stevig aan toe en veranderde de ranking elke dag. Sommige spelers raakten gedurende de hele bootcamp niet in hun ritme, anderen gingen steeds beter spelen naarmate de dagen vorderden.

Robin en Olivier startten iets minder goed op dag 1, maar deden het uitstekend in de 2 daaropvolgende dagen met telkens een eerste en tweede plek. Robin was de koning van de showdown, hij leek maar niet te kunnen verliezen en pakte ook op de laatste dag nog de overwinning!

Bezoek de BOSS website voor alle details.

Bekijk de actie van begin tot einde

Een afbeelding van de ranking en enkele mooie woorden kunnen natuurlijk geen compleet beeld schetsen van hoe ongelooflijk de Bootcamp werkelijk was. Gelukkig hing de hele villa vol met camera’s zodat jullie alle actie achteraf kunnen herbekijken. Neem iets te drinken, ga naar de BOSS website en geniet van de prachtige beelden. Hier is alvast een voorsmaakje!

De eindsprint wordt ingezet

60% van de punten werd uitgedeeld tijdens de Bootcamp. De overige 40% zullen te winnen zijn tijdens de BOSS Bash online events (20%) en de Capo Final (20%). De wedstrijd is zeker nog niet gespeeld, meerdere spelers maken nog kans om die hoofdprijs van 20.000€ te bemachtigen.


BOSS Bash Sit&Go (19/10): De finalisten nemen het online tegen elkaar op in 4 simultane Sit&Go’s op GGPoker Belgium.
BOSS Bash Personal Events (19/10): Elke finalist krijgt een eigen event op GGPoker. Hoe meer spelers er deelnemen aan hun eigen event, hoe meer punten ze scoren.
Capo Final Sit&Go (12/11): In de laatste Sit&Go nemen de finalisten het live tegen elkaar op in onze Pokahroom te Antwerpen.
Capo Final Team Event (12/11): Elke finalist stelt zijn eigen team van 15 spelers samen voor een uniek team event, eveneens in onze Pokahroom.

Het belooft een spannende ontknoping te worden. Zorg ervoor dat je niets van de actie mist en volg alle BOSS kanalen op Instagram, Facebook en de BOSS website.