Boss Pro Tour

Ben je klaar om je pokerdromen waar te maken en jezelf te transformeren in een echte highroller, al is het maar voor één dag? De Pro Tour biedt jou deze unieke kans! Dit exclusieve evenement, gehost door de Belgian Online Super Series, is niet zomaar een toernooi, het is een ‘once in a lifetime’ ervaring die je niet wilt missen.

De GGMasters, simply the best

De GGMasters events op GGPoker staan bekend om hun uitstekende dagelijkse aanbod. Van ’s middags tot ’s avonds laat, bieden deze toernooien grote velden en fantastische prijzenpotten. Het is dan ook logisch dat de Pro Tour plaats vind in deze events. Je kan dus elke dag, op elk gewenst moment, meedoen en je kans wagen voor deze waanzinnige prijs! Tijdens de Pro Tour bedraagt de totale prize pool van de $25 events bijna $2.000.000, maar BOSS doet daar nog een schepje bovenop!

Leuk weetje: in februari organiseert GGPoker hun Anniversary GGMasters event met een guarantee van maar liefst $10.000.000.

Word Highroller for a Day

Als je tussen 26 februari en 7 april meespeelt in een $25 GGMasters event speel je automatisch mee in de Pro Tour. Eindig je in the money dan verzamel je punten voor de Pro Tour ranking. Er zullen maar liefst drie rankings van elk twee weken zijn. De drie winnaars worden zullen worden uitgenodigd voor het ‘Highroller for a Day’ weekend in april.

Tijdens dit weekend krijg je eerst een dag coaching van de beste high stakes spelers van België. Na een welverdiende nachtrust mag jij je nieuwe skills testen in diverse high stakes events met een gezamenlijke buy-in van $5.000. Dit zou wel eens tot de grootste cash in jouw poker carrière kunnen leiden!

Grijp je naast de eerste plaats, maar eindig je toch in de top 3? Proficiat, dan krijg je, net als de winnaar, een ticket voor de BOSS9 semi-final in september én… blijf je in de running voor de hoofdprijs van €20.000 in de BOSS9!

Doe Mee en Maak je Dromen Waar

Ben je klaar om deel te nemen aan de Pro Tour en jezelf te bewijzen als een ware highroller? Eén deep run zou wel eens genoeg kunnen zijn om je droom werkelijkheid te zien worden. Bezoek de officiële Pro Tour pagina voor meer informatie.