BOSS9 Celebration Event

De BOSS9 van 2023 zit er op en een nieuwe BOSS zit op de troon. Van de bijna 5000 entries in het SummerFest bleven we uiteindelijk nog met 9 ijzersterke kandidaten over. Zij stonden voor een niet te onderschatten opdracht: het in de online én live finale events beter doen dan hun medefinalisten… De grootste uitdaging was zonder twijfel het Bootcamp met 4 dagen non-stop poker-actie. Ondanks de luxueuze setting was het een loodzware opdracht voor onze kandidaten waarbij ze elk door ups en downs moesten navigeren.

Gelukkig hebben we de beelden nog! Jullie alles kunnen herbekijken via de BOSS website.

BOSS Robin

Op zondag 12 november verzamelden alle finalisten in onze Pokahroom voor de laatste battle: de Capo Final. Deze finale bestond uit twee events: een SNG, waaraan enkel de BOSS9 deelnamen, en een Main Event waarvoor elke finalist 15 teamgenoten voor had meegebracht.

In beide events konden er nog punten gescoord worden, en in de ranking kon er nog veel veranderen. Niemand was zeker van zijn plek! Olivier, Ralf en Robin waren de enigen die nog kans maakten op de eerste plek. Bijna alle andere spelers konden nog op de tweede plek eindigen. Dat er veel op het spel stond voor onze kandidaten was wel het minste wat je kon zeggen.

Uiteindelijk was het Robin die halverwege de SNG zeker was van de titel nadat hij Ralf wist uit te schakelen! Een prachtig moment waarbij de emoties hoog opliepen!

De beelden van dit en andere mooie momenten van de finale kan je eveneens op de BOSS website terugvinden.

27 november: BOSS Celebration – $2.500 GTD

Bij een dik feest hoort een dikke afterparty! Om de BOSS van 2023 af te sluiten kan je op maandag 27 november (20h00) meespelen in de BOSS Celebration op GGPoker Belgium (via tabblad BOSS). Er zijn enkele heel goede redenen waarom je aan dit event wil deelnemen. We lijsten ze even voor je op:

  • Alle BOSS finalisten zullen meespelen
  • Er staat een bounty op hun hoofd waarmee je een leuke prijs kan winnen
  • Je kan tegelijk meegenieten van de FlatCallers livestream
  • Er zit maar liefst $2.500 in de prijzenpot
  • En de buy-in bedraagt slechts $10

Mis het niet!

We wensen Robin en zijn team nogmaals een dikke proficiat toe en kijken al uit naar de BOSS van 2024!