Champ Season

De zomer zit er helaas op, maar de herfst heeft ook zijn charme! Zeker als je hoort wat we voor je in de aanbieding hebben, want bij een nieuw seizoen hoort uiteraard een nieuwe Pokahnights promo.

Champ Season 2023

In december spelen we zoals gewoonlijk het Pokahchamp event. Dit is niet alleen de afsluiter van een fantastisch Pokah-jaar, maar zal ook bepalen wie de champ der champs is, want alleen de spelers die in 2023 een Pokahnights event hebben gewonnen zullen een ticket krijgen.

De Pokah Pas: 1 jaar Pokahnights
De spelers in de Champ zullen een prijzenpot van minimum 7500€ mogen verdelen. Maar voor de winnaar van de Champ hebben we iets speciaals in petto. Deze speler krijgt de “Pokah Pas”. Met deze pas, die een waarde heeft van meer dan 10.000€, mag je een heel jaar lang spelen in Pokahnights**.

Praktische details

 • Dagen 1 op 21 en 22 december.
 • Dag 2 (finale) op zaterdag 23 december.
 • Enkel toegang met ticket, buy-in bedraagt 50€.
 • Standaard verdeling prijzenpot (7500€ GTD)
 • Winnaar wint bovendien één jaar Pokahnights (Pokah Pas)

Met nog 3 maanden te gaan heb je nog een 100-tal kansen om een event te winnen en je ticket voor de Champ te bemachtigen!

You’ve Got Mail Promo

Tijdens het Champ Season zullen er nog meer prijzen uitgedeeld worden, en het enige wat jij moet doen om te winnen is… je inschrijven op onze nieuwsbrief!

Er zullen dit seizoen twee “You’ve Got Mail” events plaatsvinden! Voor beide events geven we 200 tickets weg, enkel en alleen via onze nieuwsbrief***. Rechtstreeks inkopen zal niet mogelijk zijn, en dat je één van deze tickets wil bemachtigen, dat is zeker! De buy-in voor deze events zal slechts 25€ bedragen, maar Pokahnights zou Pokahnights niet zijn als we daar niet nog een serieuze schep bovenop zouden doen.

Voor elke buy-in steken we een voucher met dezelfde waarde in de prijzenpot. De ‘gewone’ prijzenpot wordt standaard verdeeld. De vouchers worden gelijkmatig verdeeld onder alle spelers die ITM geraken. Deze kan je gebruiken voor food, drinks of buy-ins in onze room.

But wait, there’s more… In onze nieuwsbrief gaan we niet alleen tickets weg geven, maar zal je ook al elke week rechtstreeks Pokahnights vouchers kunnen winnen ter waarde van 10€, 25€, 50€ of zelfs 100€. En daar hoef je helemaal niets voor te doen, behalve… je mail lezen natuurlijk!

Praktische details

 • Events op 5 november en 17 december 2023
 • Enkel toegang met ticket, buy-in bedraagt 25€
 • 200 tickets per event worden uitgedeeld via de nieuwsbrief
 • Pokahnights verdubbelt de prijzenpot met Pokah-vouchers
 • In de nieuwsbrief zullen naast tickets eveneens elke week Pokah-vouchers te winnen zijn

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Subscription Form Footer NL

Big Bounty Highroller

Onze Big Ticket campagnes staan garant voor dikke prijzen. Voor deze Big Bounty Highroller is er maar liefst 20.000€ gegarandeerd! De buy-in bedraagt nu 40€ en we hanteren een nieuw systeem waarbij je je stack kan inruilen voor een finaleticket van zodra je 300.000 chips hebt verzameld. Meer info vind je hier.

PN Series [Millions Edition] Main Event

Nog nooit zullen er zoveel chips in het spel zijn geweest als tijdens het Millions Main Event. Dit multi-day event loopt van 17 tot 21 oktober en heeft een guarantee van maar liefst 10.000€! Zoals bij al onze Millions events kan je rekenen op een heerlijke diepe structuur én deze keer geen stack accumulator!

Tag Team

Op vrijdag 10 november is het weer zover, dan spelen we het leukste format van het jaar. Vorm een team met je beste pokerbuddy en ga samen voor de winst. 2 spelers per hand, 1 stack per team! Opgelet, op voorhand inschrijven is verplicht!

Nieuwe programmatie

De Big Bounty Qualifier van vrijdag wordt verplaatst naar dinsdag. Je kan nog steeds 3 keer per week je kans wagen op een finaleticket, en dit op dinsdag, woensdag en zaterdag. Dit wil ook zeggen dat er op dinsdag geen Sweet Sixes meer zal plaatsvinden. Alle info over het nieuwe schema vind je in onze kalender.

Nieuwe openingsuren

Dit seizoen gaan de deuren iets later open. Van dinsdag tot en met vrijdag verwelkomt de Pokahcrew je vanaf 18:30. Op zaterdag ben je welkom vanaf 14:30. Geen zorgen, onze keuken staat nog steeds klaar om je te verwennen met heerlijke gerechten!

Ook dit seizoen worden jullie dus weer dubbel en dik in de watten gelegd door Pokahnights! Zoals altijd staat onze Pokahcrew klaar om jullie te verwelkomen in de room. En wie weet, misschien mogen we jou binnenkort wel kronen tot de Pokahchamp 2023!

Tot in Pokahnights

** Algemene voorwaarden Champ 2023

 • Er mag geen deal gesloten worden aan de final table van de Champ.
 • Bij vermoeden van samenspel zal de Pokah Pas niet uitgegeven worden.
 • Door deel te nemen aan de Champ geef je ons toestemming om je naam en afbeelding te gebruiken in onze communicatie. Bij weigering heb je geen recht op je gewonnen prijzen.
 • Met de Pokah Pas mag je gedurende heel 2024 maximaal 1 event per dag spelen en enkel PN Dailies of qualifiers. Special events vallen buiten dit aanbod. Ook re-entries zijn niet mogelijk met deze jaarpas.
 • De Pokah Pas mag niet gebruikt worden om andere spelers te laten spelen en kan niet overgedragen of verkocht worden.

*** Algemene voorwaarden You’ve Got Mail

 • Tickets staan op naam en kunnen niet doorgegeven worden. Alleen als je meer dan één ticket wint mag je je extra tickets aan andere spelers geven, maar niet je eerste ticket.