Crazy Eights

Crazy Eights

De Crazy Eights doet zijn naam eer aan: een betaalbare buy-in, grote velden en een te gekke sfeer… alles wat je nodig hebt voor een geweldige avond!

Er is geen betere manier om het weekend te beginnen dan met Crazy Eights in onze Antwerpse Pokahroom. We spelen elke vrijdagavond, vanaf 19.00 uur (late registratie tot 21.30 uur) en voor een buy-in van €35. De levels van 20 minuten zorgen voor pokerplezier tot het einde van de avond!

Wall of Fame

Dat er veel straffe spelers rondlopen bij Pokahnights is zeker, en die zetten we graag in de kijker! Elk event is anders en elk event kent dan ook zijn eigen ‘pokerhelden’. Dit zijn de spelers die getoond hebben dat zij het waard zijn om vereeuwigd te worden op de Wall of Fame van Pokahnights!

Meeste Wins

Net als met alle dingen in het leven kan er ook in poker maar één de allerbeste zijn. Wie is die ene speler die het vaakst op de hoogste trede van het podium heeft gestaan? Wie is de speler die andere spelers angst inboezemt wanneer ze zijn of haar naam horen? Wie is … de King of de Queen van dit Pokahnights Dailies event?

Meeste ITM

Geluk, dat heeft iedereen wel eens. Maar consistent goede resultaten neerzetten, dat is niet vanzelfsprekend… zeker niet in poker. Het vraagt om heel wat skills en véél zelfbeheersing. De speler die het vaakst aan de juiste kant van de bubble eindigt, verdient zeker ook een plaats in de eregalerij van Pokahnights!

Biggest Field

Bij Pokahnights kunnen de fields al eens aan de grote kant zijn. Het is dan ook een hele prestatie om aan het einde van de avond alle chips voor je op tafel te hebben staan. De speler die de allergrootste field weet te overwinnen, bewijst met dit meesterlijke feit dat zijn of haar naam in de geschiedenis van Pokahnights thuishoort!

Pokahroom Antwerpen [Crazy Eights]

Alain De Wilde

2 Wins

2 wins – Jeroen Buls
2 wins – Sigert Elst
2 wins – Shkendim Cakutaj
1 win – Jonas Witters

Jeroen Buls

13 x ITM

11 x ITM -Serge De Beer
10 x ITM -Abdelhafid Bouhjar
9 x ITM – Husnu Salman
9 x ITM – Vladimir Popovic

Nadir Chikri

187 spelers

178 sp. – Redwan El Meziane
176 sp. – Abder Ajouaou
171 sp. – Sigert Elst
168 sp. – Joseph Van Sommeren

Pokahroom Luik [Super 8]

Guzi Gusi

1 Win

1 win – Ledent Florence
1 win – Perez Francisco
1 win – Audin Frédéric
1 win – Gomez Paco

Gomez Paco

3 x ITM

2 x ITM – Buys Julien
2 x ITM – Dekens Didier
1 x ITM – Guzi Gusi
1 x ITM – Briamont Alain

Francisco Perez

49 spelers

47 sp. – Ledent Florence
47 sp. – Audin Frédéric
42 sp. – Guzi Gusi
41 sp. – Buys Julien

Levels