Famous Fives

Check de kalender
Deel deze pagina

Famous Fives

De Famous Fives is HET toernooi voor Deep Turbo-fans. Je begint met veel chips, maar de blinds gaan snel omhoog! Een ideaal speelterrein voor liefhebbers van actie aan de pokertafel.

De Famous Fives maakt deel uit van het wekelijkse schema van de room in Antwerpen op zaterdagavond. De “shuffle up and deal” wordt om 19.00 uur aangekondigd (late registratie tot 21.30 uur). De buy-in is €35.

Wall of Fame

Dat er veel straffe spelers rondlopen bij Pokahnights is zeker, en die zetten we graag in de kijker! Elk event is anders en elk event kent dan ook zijn eigen ‘pokerhelden’. Dit zijn de spelers die getoond hebben dat zij het waard zijn om vereeuwigd te worden op de Wall of Fame van Pokahnights!

Meeste Wins

Net als met alle dingen in het leven kan er ook in poker maar één de allerbeste zijn. Wie is die ene speler die het vaakst op de hoogste trede van het podium heeft gestaan? Wie is de speler die andere spelers angst inboezemt wanneer ze zijn of haar naam horen? Wie is … de King of de Queen van dit Pokahnights Dailies event?

Meeste ITM

Geluk, dat heeft iedereen wel eens. Maar consistent goede resultaten neerzetten, dat is niet vanzelfsprekend… zeker niet in poker. Het vraagt om heel wat skills en véél zelfbeheersing. De speler die het vaakst aan de juiste kant van de bubble eindigt, verdient zeker ook een plaats in de eregalerij van Pokahnights!

Biggest Field

Bij Pokahnights kunnen de fields al eens aan de grote kant zijn. Het is dan ook een hele prestatie om aan het einde van de avond alle chips voor je op tafel te hebben staan. De speler die de allergrootste field weet te overwinnen, bewijst met dit meesterlijke feit dat zijn of haar naam in de geschiedenis van Pokahnights thuishoort!

Pokahroom Antwerpen [Famous Fives]

‘Ghost’

2 Wins

1 win – Sanaa Tsetsegbold
1 win – Imad Sarraj
1 win – Jarne Van Der Heyden
1 win – Steve Van Riet

Sasa Durmis

8 x ITM

8 x ITM – Dimitri Huybrechts
7 x ITM – Rojet Carion
7 x ITM – Kristof Carré
7 x ITM – Zahib Sairab

Joost Van Bree

142 spelers

138 sp. – Yasin In
137 sp. – Seyed Pourmousavi
137 sp. – Faiz Reddahi
137 sp. – Leung Ka Ho

Pokahroom Luik [Le 500k]

Geens Ralf

1 Win

1 win – Tom Van Doninck
1 win – Murat Yoldas
1 win – Christophe Zimbile

Tom Van Doninck

2 x ITM

2 x ITM – Anthony Navarro
1 x ITM – Geens Ralf
1 x ITM – Argento Giovanni
1 x ITM – Opdebeeck David

Tom Van Doninck

80 spelers

49 sp. – Ralf Geens
44 sp. – Christophe Zimbile
26 sp. – Murat Yoldas

Levels