7 Bello’s capo event

WAT IS EEN CAPO EVENT?

Een CAPO poker event is een pokertoernooi met team-aspect waarbij een team bestaat uit 1 Capo en 9 andere spelers. Gedurende de late registratie van het tornooi zullen de Capo’s onderling een Sit&Go spelen waar speciale bounty’s te winnen zijn die invloed kunnen hebben op het volledige team. Alle andere spelers van het team starten in het Capo Main Event.

Telkens er een speler bust aan de Capo Sit&Go zal er een bounty getrokken worden die extra voordeel kan opleveren voor het volledige team. Naast de bounty’s zullen er ook enkele doorlopende acties kunnen gebeuren dit dan ook voor wat extra animatie zullen zorgen. (bv, het pre- flop folden van een bepaalde hand).

Vanaf een Capo bust in de Sit&Go zal hij of zij plaatsnemen in het Capo Main Event. Natuurlijk is dit ook geval voor de Capo die de Sit&Go winnend weet af te sluiten.

De beste 4 spelers van een team bepalen de eindscore van het team klassement. De plaats waarop een speler bust staat gelijk voor het aantal punten dat het team verzamelt. Het team met de MINSTE punten zal de uiteindelijke winnaar worden van dit Capo event.

CAPO MYSTERY BOUNTY’S

Bounty mode (1)

De Capo die de enige Bounty Mode bounty kan trekken zal in het Main Event in Bounty Mode spelen. Telkens hij een speler van een ander team eruit speelt in het Main Event krijgen al zijn overgebleven teamleden 5BB om toe te voegen aan hun stack. Instant Ammo (2): De Capo die de Instant Ammo Bounty trekt schenkt direct 50.000 chips aan al zijn teamleden die op dat moment nog spelen in het Main Event.

Instant Ammo (2)

De Capo die de Instant Ammo Bounty trekt schenkt direct 50.000 chips aan al zijn teamleden die op dat moment nog spelen in het Main Event.

Stack Booster (1)

De Capo die de Stack Booster trekt maakt opnieuw heel zijn team dat nog aan het spelen is in het Main Event gelukkig. De stack van zijn beste teamspeler wordt geteld. Dit aantal chips zal extra gelijk verdeeld worden onder alle teamleden. Stel dat de team chipleader 5 miljoen speelt en er nog 5 team spelers in game zijn, dan zal iedereen 1 miljoen extra krijgen.

ITM Booster (1)

De ITM Booster schenkt 10 BB aan alle teamspelers die nog in game zijn op het moment dat de Bubble barst.

Second Life (1)

De capo die second life aan zijn team spelers kan geven is uiteraard een half god. Alle teamspelers die 10 plaatsen voor de Bubble nog in game zijn krijgen een Second Life chip. Als ze sterven mogen ze gewoon aan tafel blijven zitten en krijgen ze de helft van de totale pot van het hand waarin ze gebust zijn. Niet gebruikte Second Life chips als de Bubble barst vervallen.

Peek-a-Booster (3)

De capo die deze bounty trekt, krijgt een chip die kan gebruikt worden wanneer de capo dit wenst. Met deze chip mag hij zelf 1 kaart van zijn tegenstander omdraaien.

Switch Booster (3)

De capo die deze bounty in bezit heeft mag binnen het eigen team een switch maken tussen seating en/of chipstack.

Half-it(1)

De capo mag met deze bounty naar keuze een stack halveren van een andere capo aan de tafel van de Sit&Go.

Pineapple Booster (2):

De capo zal met deze bounty gedurende de volledige volgende blindlevel 3 holecards ontvangen. Pre-flop zal de capo wel 1 kaart moeten weggooien.

Bankroll Booster (1)

Het volledige team van de Capo krijgt T$25 op hun GGPoker account.

Booze Booster (3)

Het volledige team van de Capo krijgt een gratis consumptie.

RUNNING ACTIONS

Win with 7-2

Telkens een capo een hand wint met 7-2, krijgen al zijn teamspelers 50K extra.

Fold pre AA/KK/QQ

Als de capo PRE-FLOP QQ/KK/AA fold, dan krijgen als zijn team members 10 / 20 / 30 big blinds van het main event extra.

PRIZEPOOL CAPO SIT&GO

De Capo Sit&Go heeft geen buyin dus ook geen payout.

Als een capo bust uit de Sit&Go zal hij/zij met een avg. stack in het normaal tornooi plaatsnemen. Let wel, we spreken hier over de avg. stack op het moment dat hij/zij bust in de Sit&Go, dus als je in de Sit&Go bust tijdens level 3 van het Capo Main Event en je beslist om pas tijdens level 6 in te stappen, dan krijg je de avg. stack die tijdens level 3 op het scherm stond.

Voor de top 3 van de Sit&Go liggen er nog 10, 15 en 25 big blinds extra te wachten om bij de avg. stack te tellen eens zij in het Capo Main Event stappen.

PRIZEPOOL CAPO MAIN EVENT

Het winnende team krijgt 1250 euro van het prijzengeld, de tweede plaats krijgt 750 euro, de derde plaats krijgt 500 euro. De rest van het prijzengeld wordt verdeeld als een reguliere payout. Hierbovenop zijn er nog twee toegevoegde prijzen$

  • Circus Casino Resort Namur schenkt een Main Event ticket twv. €225 aan de winnaar
  • GGPoker Belgium schenkt dan weer een Studio GG sessie aan de runner-up met een waarde van T$125.

PRACTICAL INFO & CONTACT

  • Het Capo Main Event is een Famous Fives event met een startstack van 500.000 = 500 Big BlindsL
  • De Capo Sit&Go start met een stack van 20.000 chips = 200 Big Blinds
  • De Buy-in voor het Capo Main Event bedraagt 50 euro. Hiervan gaat, na afrekening van de tax, 40 euro naar de prijzenpot en 5 euro naar Child Focus
  • Het tornooi is een re-entry event
  • De deuren gaan open om 13u, met open bar tot 14u. Het Capo event start om stipt 14u met late registratie tot 16u
  • Het event zal gespeeld worden bij Pokahnights Luik, Rue Large Voie 17, 4040 Herstal
  • Vanaf 16u worden er reguliere Pokahnights events gespeeld waaronder een qualifier voor de WSOP Main Event finale.
This site is registered on wpml.org as a development site.