KO Progressif

KO Progressif

De spanning van een Bounty-toernooi… maar dan nog spannender! Met onze Progressive KO formule worden de bounty’s op de hoofden van de spelers groter naarmate het toernooi vordert. Het resultaat? Tegen de tijd dat je de finaletafel bereikt, staan er kolossale bedragen op het spel!

De Progressive KO is de nieuwste aanwinst in ons programma in Luik. Het vindt elke donderdagavond plaats (uitgezonderd speciale evenementen). Het toernooi begint om 20.00 uur, maar je kunt je inschrijven tot 22.30 uur. De buy-in is €50, waarvan €20 de startbonus is.

Wall of Fame

Dat er veel straffe spelers rondlopen bij Pokahnights is zeker, en die zetten we graag in de kijker! Elk event is anders en elk event kent dan ook zijn eigen ‘pokerhelden’. Dit zijn de spelers die getoond hebben dat zij het waard zijn om vereeuwigd te worden op de Wall of Fame van Pokahnights!

Meeste Wins

Net als met alle dingen in het leven kan er ook in poker maar één de allerbeste zijn. Wie is die ene speler die het vaakst op de hoogste trede van het podium heeft gestaan? Wie is de speler die andere spelers angst inboezemt wanneer ze zijn of haar naam horen? Wie is … de King of de Queen van dit Pokahnights Dailies event?

Meeste ITM

Geluk, dat heeft iedereen wel eens. Maar consistent goede resultaten neerzetten, dat is niet vanzelfsprekend… zeker niet in poker. Het vraagt om heel wat skills en véél zelfbeheersing. De speler die het vaakst aan de juiste kant van de bubble eindigt, verdient zeker ook een plaats in de eregalerij van Pokahnights!

Biggest Field

Bij Pokahnights kunnen de fields al eens aan de grote kant zijn. Het is dan ook een hele prestatie om aan het einde van de avond alle chips voor je op tafel te hebben staan. De speler die de allergrootste field weet te overwinnen, bewijst met dit meesterlijke feit dat zijn of haar naam in de geschiedenis van Pokahnights thuishoort!

Pokahroom Luik

Milquet Steve

1 Win

1 win – Dekens Didier
1 win – Bissot Lionel
1 win – Pirard Natalie

Milquet Steve

1 x ITM

1 x ITM – Japsenne Thibaut
1 x ITM – La Barbera Maxime
1 x ITM – Grun Jonathan
1 x ITM – Caligola Salvatore

Didier Dekens

41 spelers

39 sp. – Steve Milquet
31 sp. – Bissot Lionel
26 sp. – Pirard Natalie

Levels

De Pokahnights organisatie vindt het belangrijk dat het Pokahnights aanbod perfect is afgestemd op de vraag van de spelers en de specifieke situaties in elke room. Daarom hanteren we voor gelijkaardige events soms verschillende structuren, opties en buy-ins.