PKO Festival 2023

Er is weer een nieuw festival in zicht bij de Pokahroom in Antwerpen! En deze keer met een Main Event format dat zeer gesmaakt wordt door onze spelers: de Progressive Knockout. Zo wordt maximale actie aan de pokertafel gegarandeerd! En jullie weten ondertussen dat een Pokahnights festival altijd gepaard gaat met een gigantische guarantee, dus er zal maar liefst 10.000€ te winnen zijn!

Het programma

Van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 juni verwelkomt jouw room je vanaf 18.00 uur voor de 4 Days 1 van het PKO-toernooi. Om deel te nemen, moet je een buy-in van 50€ betalen. Je begint het toernooi met een comfortabele stack van 50.000 chips en speelt levels van 30 minuten. Er is slechts één re-entry per dag toegestaan en late inschrijvingen zijn open tot 21.15 uur. In het tweede deel van de avond wordt ons gebruikelijke programma behouden.

Op zaterdag 1 juli is het tijd voor Day 2 van het Main Event (start 14u)! De grote prijzen komen in het spel en om je de kans te geven je beste vaardigheden te laten zien, gaan de levels naar 45 minuten. Het toernooi eindigt wanneer er nog maar… 1 speler over is! Op deze dag zijn er ook een Bigstack-toernooi (17u) en Deep Turbo (20u) gepland.

Progressive Knockout

Een PKO werkt op dezelfde manier als een klassiek Bounty-toernooi. Elke keer dat je een speler uitschakelt, ontvang je een Bounty. Het verschil is dat bij een progressive knockout, je slechts de helft van de tegenstander’s Bounty ontvangt. Het andere deel wordt automatisch op jouw eigen hoofd geplaatst. Je snapt het: hoe verder je in het toernooi raakt, hoe belangrijker de Bounty worden. En de spelers die de finaletafel halen hebben er alle voordeel bij om strategische te spelen… want de Bounties die dan nog in het spel zijn zullen je zonder twijfel doen watertanden!

Accumulator

Een kleine bijzonderheid van deze editie: het Main Event zal worden gespeeld in “accumulator”-modus. Dit betekent dat, zelfs als je een van de startdagen hebt overleefd, je op een andere Day 1 kan proberen je stack te vergroten, om zo je kansen op een deep run op Dag 2 te vergroten!