PKO Festival 2024

Het eerste festival van 2024 staat op de kalender en belooft weer een klepper van formaat te worden. PKO events zijn zeer geliefd onder onze leden, net als grote guarantees. Het is dan ook geen toeval dat dit de twee hoofdingrediënten zijn van dit festival!

Praktische details

Van dinsdag 5 tot en met vrijdag 8 maart verwelkomt jouw Pokahroom je vanaf 18.00 uur voor de 4 startdagen van het PKO-festival. Om deel te nemen, moet je een buy-in van 50€ betalen. Je begint het toernooi met een comfortabele stack van 50.000 chips en speelt levels van 30 minuten. Er is slechts één re-entry per dag toegestaan en late inschrijvingen zijn open tot 21.15 uur. In het tweede deel van de avond staan er ook nog diverse spannende side-events gepland.

Op zaterdag 9 maart is het tijd voor Dag 2 van het Main Event (start 13u)! De grote prijzen komen in het spel en om je de kans te geven je beste vaardigheden te laten zien, gaan de levels naar 45 minuten. Het toernooi eindigt wanneer er nog maar… 1 speler over is! Op deze zaterdag staan er ook een Bigstack-toernooi (17u) en Deep Turbo (20u) gepland.

Progressive Knock out

Een PKO werkt op dezelfde manier als een klassiek Bounty-toernooi. Elke keer dat je een speler uitschakelt, ontvang je een Bounty. Het verschil is dat bij een progressive knockout, je slechts de helft van de tegenstander’s Bounty ontvangt. Het andere deel wordt automatisch op jouw eigen hoofd geplaatst. Je snapt het: hoe verder je in het toernooi raakt, hoe belangrijker de Bounties worden. En de spelers die de finaletafel halen hebben er alle voordeel bij om strategische te spelen… want de Bounties die dan nog in het spel zijn zullen je zonder twijfel doen watertanden!

Hoe werken de bounties?

Van de €50 buy-in gaat er €20 naar de reguliere payout en €24 zal gebruikt worden voor de progressive bounty. Alle spelers starten dus met een bounty van €24 op hun hoofd en als je iemand uitschakelt krijg je de helft daarvan uitbetaald en de andere helft wordt gebruikt om je eigen bounty te verhogen.

Stack Accumulator

Het Main Event is een ‘stack accumulator’. Dit betekent dat als je meerdere startdagen overleeft al je stacks samengeteld worden voor Dag 2. Er wordt op elke startdag gespeeld to 01h15 (level 15). Bounties van meerdere startdagen worden afgehandeld alsof je de kleinste bounty uitgeschakeld hebt met je grootste bounty. Speel meerdere startdagen en zet jezelf in de perfecte positie voor een deep run in de finale én om het leeuwendeel van die €15.000 guarantee te pakken!