Pokah Nines

Pokah Nines

Back to the basics, zoals ze zeggen! Deze Daily, die de huisnaam draagt, is niets meer dan een goede oude 9-max. Een veilige gok die erg gewaardeerd wordt door onze spelers.

De Pokah Nines is het reguliere side-event op vrijdagavond in de Antwerpse Pokahroom (met uitzondering van speciale evenementen). De eerste handen worden gespeeld om 21.30 uur, maar de registratie blijft open tot 23.45 uur. De buy-in kost € 35 en er is maar één re-entry toegestaan.

Wall of Fame

Dat er veel straffe spelers rondlopen bij Pokahnights is zeker, en die zetten we graag in de kijker! Elk event is anders en elk event kent dan ook zijn eigen ‘pokerhelden’. Dit zijn de spelers die getoond hebben dat zij het waard zijn om vereeuwigd te worden op de Wall of Fame van Pokahnights!

Meeste Wins

Net als met alle dingen in het leven kan er ook in poker maar één de allerbeste zijn. Wie is die ene speler die het vaakst op de hoogste trede van het podium heeft gestaan? Wie is de speler die andere spelers angst inboezemt wanneer ze zijn of haar naam horen? Wie is … de King of de Queen van dit Pokahnights Dailies event?

Meeste ITM

Geluk, dat heeft iedereen wel eens. Maar consistent goede resultaten neerzetten, dat is niet vanzelfsprekend… zeker niet in poker. Het vraagt om heel wat skills en véél zelfbeheersing. De speler die het vaakst aan de juiste kant van de bubble eindigt, verdient zeker ook een plaats in de eregalerij van Pokahnights!

Biggest Field

Bij Pokahnights kunnen de fields al eens aan de grote kant zijn. Het is dan ook een hele prestatie om aan het einde van de avond alle chips voor je op tafel te hebben staan. De speler die de allergrootste field weet te overwinnen, bewijst met dit meesterlijke feit dat zijn of haar naam in de geschiedenis van Pokahnights thuishoort!

Pokahroom Antwerpen

John Van Den Bosch

2 Wins

2 wins – Rojet Carion
1 win – Yalikun Yaxiaer
1 win – Tetiana Kovalchuk
1 win – Kenny Bosman

Mesud Acikyol

8 x ITM

8 x ITM – ‘KingFish’
7 x ITM – Roy Mak
7 x ITM – Tetiana Kovalchuk
6 x ITM – Simon Nickmans

Frank Van Geel

110 spelers

98 sp. – Laurens De Munter
97 sp. – Thiago Germini
96 sp. – Bjorn Pira
94 sp. – Simon Nickmans

Levels