Pokahnights 2024

2023 was een fantastisch jaar voor Pokahnights, dat kunnen we wel stellen. We zagen de grootste velden, de grootste prijzenpotten en de grootste payouts uit onze geschiedenis allemaal voorbij komen. Uiteraard zijn jullie de drijvende kracht achter ons succes en we willen jullie dan ook oprecht bedanken voor jullie bijdrage en enthousiasme!

Vooruitblik naar 2024

Dat we uitkijken naar 2024 is een understatement, want we zijn er zeker van dat we samen met jullie de grootste poker community van België nog groter en beter kunnen maken. Pokahnights staat garant voor het beste pokeraanbod van België, de grootste prijzenpotten en het meeste fun, dat weten jullie ondertussen wel.

Maar we gaan ook enkele veranderingen doorvoeren. Op deze pagina delen we wat jullie kunnen verwachten in de eerste maanden van het nieuwe jaar! Staan jullie te popelen om opnieuw plaats te nemen aan onze tafels? Zet 2 januari alvast in je kalender, want dan gaan onze deuren terug open en… al vanaf week 1 kunnen jullie rekenen op XXL prijzenpotten!

New Year’s Millions

Om het jaar goed te beginnen toveren we het eerste Millions event om tot het New Year’s Millions event met een overheerlijke guarantee. Maar liefst €10.000 staat er op jullie te wachten de eerste zaterdag van 2024. Kom nieuwjaar vieren met de Pokah crew en start je jaar met een XXL bankroll!

Big Shorty Highroller

De Big Ticket campagnes zijn een van de vaste waarden in ons aanbod en staan altijd garant voor XXL prijzenpotten. In de Big Shorty kunnen jullie rekenen op een guarantee van maar liefst €15.000. Wat ook een zekerheid is, is dat onze guarantees in de Big Tickets altijd opgeblazen worden! Scoor jouw ticket en mis de finale op 10 februari niet! Meer info.

Tag Team

Het leukste format in ons aanbod mag ook dit jaar niet ontbreken! Het recept is simpel: 2 spelers per hand, 1 stack per team! Bundel je krachten met je collega, partner of beste maat en ga samen voor die gigantische prijzenpot! Deze publieksfavoriet zal door gaan op vrijdag 23 februari. Meer info volgt snel.

PKO Festival

De tweede week van maart gaan we 5 dagen lang Bounties jagen in het PKO Main Event. Elke keer als je iemand uitschakelt verdien je een Bounty, maar… de bounty op jouw hoofd wordt ook groter. Naarmate het toernooi vordert zullen er heel wat XXL Bounties te scoren zijn! Strategisch spelen is de boodschap. Meer info volgt.

Veranderingen aanbod

Het programma blijft grotendeels hetzelfde, maar er zullen twee kleine veranderingen doorgevoerd worden:
– Late reg’s lopen tot aan het einde van de eerste pauze.
– In de Big Ticket qualifiers zijn er altijd 2 tickets guaranteed.

Geen Champ ticket bij deals

Als er een deal gemaakt wordt zal er geen Champ Ticket meer toegekend worden. De enige uitzondering hierop is als de spelers een ICM deal maken waarbij het ticket wordt toegekend aan de speler met de grootste stack en dus ook de grootste cash.

Geen Bubble deals meer

We hebben ook besloten om geen bubble deals meer te ondersteunen, deels op basis van jullie feedback en deels omdat we de statistieken zo helder mogelijk willen houden met het oog op mogelijke rankings in de toekomst.

Je ziet het, we geven er een serieuze lap op de eerste maanden van 2024. Het zal zonder twijfel weer een fantastisch jaar worden. We zijn er zeker van dat we de talrijke successen van 2023 niet alleen kunnen evenaren, maar ook overtreffen. De Pokah crew heeft er alvast zin in en kijkt er naar uit jullie opnieuw te verwelkomen in het nieuwe jaar.

Tot in 2024!