Pokahroom Antwerpen

Pokahroom Antwerpen

Na rooms in Zele en Lint vestigde Pokahnights VZW zich anno 2014 in Antwerpen, Wilrijk. Pokahroom Antwerpen, op de A12, was geboren. De room in Wilrijk was meteen de meest professionele pokerroom die Pokahnights ooit gebouwd had. De bezoekcijfers bleven dan ook niet uit. De combinatie van een zeer goede bereikbaarheid, uitgebreide parking-mogelijkheden en een tot in de kleinste details verzorgde room, zorgde ervoor dat de club in 2014 exponentieel groeide. 

De best uitgeruste pokerclub

In 2019 besloot Pokahnights voor het tienjarig bestaan van de grootste live poker club van België hun room volledig te renoveren. De bestaande room werd met de grond gelijkgemaakt en terug opgebouwd van 0. Het resultaat van deze werken kan je nu nog altijd bekijken in Wilrijk, Antwerpen. De club beschikt over 14 tafels, 16 screens, een uitgebouwde bar een goed uitgeruste keuken en een crew om u tegen te zeggen. 

€50 live poker tornooien

Einde 2022 werden de nieuwe live poker club limieten geïntroduceerd. In Pokahroom Antwerpen werd het allereerste live poker tornooi met een buy-in van €50 georganiseerd aan de pokertafels van een Belgische pokerclub. Sindsdien biedt Pokahroom Antwerpen een prima gebalanceerde live poker aanbod met live poker events tussen €20 en €50, telkens met maximaal 1 re-entry. Na de introductie van de €50 events kende Pokahnights een volgende groei spurt. Na 13 jaar bereikte Pokahnights de magische grens van gemiddeld meer dan 100 entries voor het main event van elke speeldag. 

Info Pokahroom Antwerpen

Openingsuren

  • DINSDAG TOT DONDERDAG – 18u00 tot 2u
  • VRIJDAG – 18u00 tot 4u
  • ZATERDAG – 14u00 tot 4u
  • ZONDAG EN MAANDAG – Gesloten (op enkele specials en finales na)

Contacteer Pokahroom Antwerpen

Check altijd eerst de kalender en website, hier vind je bijna alle nodige informatie!

  • Email: info@pokahnights (We antwoorden altijd binnen 48u, meestal veel sneller)
  • Social media: Contacteer ons via de Facebook groep van Antwerpen
  • Telefoon: 0032 (0)3 297 43 81

Wij wensen je een fijn bezoek aan Pokahroom Antwerpen. 
Kom je voor de eerste keer spelen? Prima keuze, iedereen is welkom. Vergeet zeker niet de praktische info pagina te checken.