Serious Tens

Serious Tens

Een van de nieuwste toevoegingen aan het Pokahnights assortiment… Een grote stapel chips en turbo levels: dat is de Serious Tens formule! Er is geen twijfel mogelijk, als je van actie houdt, dan is dit het toernooi voor jou!

De Serious Tens worden op donderdag gespeeld in onze Antwerpse Pokahroom (met uitzondering van speciale evenementen). Hoewel het toernooi om 19.00 uur begint, heb je tot 21.30 uur de tijd om je in te schrijven. De buy-in is €35, met een maximum van 1 re-entry.

Wall of Fame

Dat er veel straffe spelers rondlopen bij Pokahnights is zeker, en die zetten we graag in de kijker! Elk event is anders en elk event kent dan ook zijn eigen ‘pokerhelden’. Dit zijn de spelers die getoond hebben dat zij het waard zijn om vereeuwigd te worden op de Wall of Fame van Pokahnights!

Meeste Wins

Net als met alle dingen in het leven kan er ook in poker maar één de allerbeste zijn. Wie is die ene speler die het vaakst op de hoogste trede van het podium heeft gestaan? Wie is de speler die andere spelers angst inboezemt wanneer ze zijn of haar naam horen? Wie is … de King of de Queen van dit Pokahnights Dailies event?

Meeste ITM

Geluk, dat heeft iedereen wel eens. Maar consistent goede resultaten neerzetten, dat is niet vanzelfsprekend… zeker niet in poker. Het vraagt om heel wat skills en véél zelfbeheersing. De speler die het vaakst aan de juiste kant van de bubble eindigt, verdient zeker ook een plaats in de eregalerij van Pokahnights!

Biggest Field

Bij Pokahnights kunnen de fields al eens aan de grote kant zijn. Het is dan ook een hele prestatie om aan het einde van de avond alle chips voor je op tafel te hebben staan. De speler die de allergrootste field weet te overwinnen, bewijst met dit meesterlijke feit dat zijn of haar naam in de geschiedenis van Pokahnights thuishoort!

Pokahroom Antwerpen

Patrick Stroobants

3 Wins

2 wins – David Olurebi
2 wins- Chau-Han Soo
2 wins – Marc Heremans
2 wins – Abder Ajouaou

Tetiana Kovalchuk

12 x ITM

9 x ITM – Kingfish
9 x ITM – John Van Den Bosch
9 x ITM – Bouhjar Abdelhafid
9 x ITM – Husnu Salman

Patrick Stroobants

148 spelers

125 sp. – Mario Parada Figueras
124 sp. – Hyun Mottint
120 sp. – Glenn Laureys
116 sp. – Marc Heremans

Levels