Shooting Kings

Shooting Kings

Zin om op bounties te jagen? Dan is onze Shooting Kings echt iets voor jou! Schakel zoveel mogelijk tegenstanders uit en ga naar huis met een grote prijs.

De Shooting Kings wordt elke woensdagavond in onze Antwerpse Pokahroom gespeeld vanaf 19.00, maar je kan je nog inschrijven tot 21.30.

De buy-in bedraagt slechts €40, waarvan €15 je eigen Bounty is. Slechts één re-entry is toegestaan.

Wall of Fame

Dat er veel straffe spelers rondlopen bij Pokahnights is zeker, en die zetten we graag in de kijker! Elk event is anders en elk event kent dan ook zijn eigen ‘pokerhelden’. Dit zijn de spelers die getoond hebben dat zij het waard zijn om vereeuwigd te worden op de Wall of Fame van Pokahnights!

Meeste Wins

Net als met alle dingen in het leven kan er ook in poker maar één de allerbeste zijn. Wie is die ene speler die het vaakst op de hoogste trede van het podium heeft gestaan? Wie is de speler die andere spelers angst inboezemt wanneer ze zijn of haar naam horen? Wie is … de King of de Queen van dit Pokahnights Dailies event?

Meeste ITM

Geluk, dat heeft iedereen wel eens. Maar consistent goede resultaten neerzetten, dat is niet vanzelfsprekend… zeker niet in poker. Het vraagt om heel wat skills en véél zelfbeheersing. De speler die het vaakst aan de juiste kant van de bubble eindigt, verdient zeker ook een plaats in de eregalerij van Pokahnights!

Biggest Field

Bij Pokahnights kunnen de fields al eens aan de grote kant zijn. Het is dan ook een hele prestatie om aan het einde van de avond alle chips voor je op tafel te hebben staan. De speler die de allergrootste field weet te overwinnen, bewijst met dit meesterlijke feit dat zijn of haar naam in de geschiedenis van Pokahnights thuishoort!

Pokahroom Antwerpen [Shooting Kings]

David Olurebi

2 Wins

2 wins – Michael Van Den Weghe
2 wins – Steven Deputter
2 wins – Yannick De Gres
2 wins – Maxime Peeters

Guy Baete

14 x ITM

14 x ITM -Kingfish
10 x ITM -Tom Aernoudt
9 x ITM – Naïma Haji
9 x ITM – Jonathan Van Bochaute

Tymo Swennen

157 spelers

156 sp. – Nathan Huypens
142 sp. – Kristof Huys
139 sp. – Hans Van Der Arend
139 sp. – Semih Masa

Pokahroom Luik [Big Bounty]

Neuville Bryan

1 Win

1 win – Arena Fabian
1 win – Navarro Anthony
1 win – Vingolato Roman
1 win – Djor Marco

Dartevelle Jonathan

4 x ITM

3 x ITM – Vingolato Roman
3 x ITM – Bruno Englebert
3 x ITM – Lionel Bissot
2 x ITM – Jean Michel Denee

Hennes Renaud

94 spelers

91 sp. – Bruno Englebert
68 sp. – Arena Fabian
66 sp. – Grun Jonathan
60 sp. – Neuville Bryan

Levels