Summer Promo

Zet deze zomer je wekker… want je wordt beloond om vroeg te zijn!

Zit voor het einde van het eerste level op je plek en je neemt automatisch deel aan onze Early Bird Last Longer. Hoe meer ‘Early Birds’ er zijn, hoe meer prijzen Pokahnights weggeeft! Deze actie loopt tijdens alle Main events deze zomer!

Maar liefst 25.000€ zal er deze zomer door Pokahnights uitgedeeld worden. Maar dat kan oplopen tot zelfs 75.000€ als jullie massaal aanwezig zijn voor het einde van het eerste level!

Hoe werkt het?

Alle spelers die voor het einde van level 1 aan tafel zitten, doen mee aan een Last Longer waarvoor er minimaal 150€ gegarandeerd zal worden. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan Pokahnights deze prijs verhogen tot 525€.

  • Meer dan 5 Early Birds – 150€ verdeeld over 3 winnaars
  • Meer dan 25 Early Birds – 250€ verdeeld over 4 winnaars
  • Meer dan 50 Early Birds – 375€ verdeeld over 5 winnaars
  • Meer dan 75 Early Birds – 525€ verdeeld over 6 winnaars

Deze prijzen worden uitgereikt in de vorm van Pokahnights cadeaubonnen. Deze kunnen ingewisseld worden voor drankjes, buy-ins of T$ bij GGPoker. Kies je voor de laatste optie, dan biedt GGPoker je 14% extra … jawel, om onze veertiende verjaardag in stijl te vieren! (Deze actie is gestart op 21 juni, vóór ingang van het Koninklijk Besluit, en zal zodoende verder lopen tot 21 september, zoals gepland. In de toekomst zullen dit soort promo’s niet meer aangeboden worden)

Houd onze sociale media in de gaten, want tijdens het Early Bird Seizoen zullen er regelmatig “specials” zijn, waarbij elke dag 525€ verdeeld zal worden in de Last Longer, ongeacht het aantal deelnemers.

Na re-entry doe je niet meer mee aan de Last Longer, tenzij dat je voor het einde van Level 1 een re-entry doet. Deze actie is geldig voor alle PN Dailies Main Events en niet voor specials zoals de PKO week en de Anniversary week.

Early Bird Special 16 September

De hele zomer lang kon je genieten van onze Early Bird promo. Het is waarschijnlijk niet toevallig dat we de voorbije maanden meerdere recordvelden mochten noteren!

Maar helaas komt aan elke liedje een eind, zo ook aan deze special. Niet getreurd, je kan er nog enkele dagen van profiteren! En daarna… komt er een andere waanzinnige promo!

Op zaterdag 16 september sluiten we definitief af met een laatste ‘End of Summer’ Special. 525€ zal er in de prijzenpot zitten en deze wordt verdeeld onder de 6 Early Birds die het verst geraken in The Queen’s Millions, het Main Event van die dag!

Highlights

Het spreekt voor zich dat de Early Bird actie gedurende de zomer van 2023 al een actie is om vingers en duimen af te likken, maar er staat nog veel meer op het programma dit zomer seizoen.

PKO Series [Pokahroom Antwerpen]

Dit nieuwe seizoen gaat van start met een gloednieuw festival! Voor het Main Event halen we een zeer populair format uit de kast: een Progressive Knockout. Het principe is simpel: Schakel je iemand uit, dan is de helft van de bounty voor jou, de andere helft wordt opgeteld bij de bounty die al op jouw hoofd staat. Dit format staat garant voor veel fun, veel actie en vooral… gigantische bounties! Dit wil je niet missen!

Meer info

14 Years Pokahnights

Deze zomer blaast Pokahnights 14 kaarsjes uit. 14 Jaar geleden, op 19 augustus, organiseerde Pokahnights haar eerste live evenement als club. Het spreekt voor zich dat we deze datum niet zomaar voorbij laten gaan! In augustus kan je je dan ook verwachten aan een spetterend jubileumfestival. Jullie zullen in de watten gelegd worden met een fantastisch Main Event, een Highroller event, leuke side events, en natuurlijk … mega prijzenpotten!

Meer info

Zomer afsluiter [Pokahroom Luik]

Het is algemeen bekend: niemand weet beter hoe ze de stemming erin moeten brengen dan de Luikenaars! En dat willen ze jullie laten ervaren tijdens de zomerafsluiter van dit waanzinnige seizoen. Ze nodigen jullie uit in hun gloednieuwe club te Herstal, waar je kan komen proeven van ons ‘no bust’ concept. Hou het weekend van 15, 16 en 17 september alvast vrij in je agenda! Binnenkort meer info!

Nieuwe programmatie

Het Pokahnights team houdt altijd de vinger aan de pols inzake programmatie. Elk seizoen maken we de evaluatie van het afgelopen seizoen en zetten we de puntjes op de i.

Pokahroom Antwerpen

Vorig seizoen raakte de Antwerpse club op kruissnelheid dankzij de goede opkomst bij haar events. Met een gemiddeld deelnemersveld van ongeveer 100 unieke spelers willen we jullie uit de grond van ons hart bedanken! We hopen dat jullie de Early Birds promotie zien als een cadeau om jullie te belonen voor jullie enthousiasme. En omdat we er altijd naar streven om je het beste te bieden, hebben we een paar kleine programmawijzigingen in ons aanbod doorgevoerd:

Focus op Side Events!

Jullie zijn dol op onze Side Events… dus voegen we er nog een paar aan het programma toe! Vanaf de start van het nieuwe seizoen kun je op dinsdag en donderdag deelnemen aan de ‘Sweet Sixes’ in de tweede helft van de avond.

Nieuwe buy-ins!

Er zijn een paar veranderingen in de buy-ins. Terwijl de Lucky Sevens van €25 naar €35 is gegaan, is de Sweet Sixes van €35 naar €25 gegaan. Tot slot kost inschrijven voor de Serious Tens nu €35 (in plaats van €40).

Aangepaste structuren

Naast een nieuwe buy-in is ook de structuur van de Serious Tens iets aangepast. De levels zijn verlengd van 10 naar 12 minuten. Ter herinnering, de startstack is vastgesteld op 100.000 chips.

Big Tickets Qualifiers

Natuurlijk gaan onze Big Ticket campagnes ook door! Vanaf nu kun je proberen je ticket te bemachtigen voor onze satellites op woensdag (aanvang 21.30 uur), vrijdag (23.30 uur) of zaterdagavond (22.00 uur).

Pokahroom Luik

De zaal in Luik begint ook steeds meer spelers te verwelkomen. We hechten veel belang aan een programmering op maat, aangepast aan onze verschillende spelers communities. Daarom gaan we enkele veranderingen doorvoeren:

Zomertijd

Vanaf 20.06 beginnen de toernooien in Luik doordeweeks een uur later. Van dinsdag tot en met vrijdag start de klok om 20.00 uur in plaats van 19.00 uur. Als we een grote toename in het aantal toernooien zien, is het mogelijk dat we na de zomer op dit punt moeten terugkomen om te voorkomen dat toernooien te laat eindigen. Aarzel niet om onze kalender te raadplegen voor de laatste programma-updates.

Progressive knock-out

Op donderdag brengen we je een nieuw evenement in de Pokahroom in Luik: de Progressive Knock-out. Terwijl in Antwerpen een festival wordt gehouden met een PKO Main Event, maakt dit format in Luik zijn debuut als regulier toernooi. De buy-in voor dit toernooi is €50. €18,5 is gereserveerd voor de pot, €20 voor de startbounty en €11,5 voor tax en rake. Dit is een primeur in de clubsector! Nooit eerder werd een Progressieve Bounty aangeboden als de vast onderdeel van een wekelijks programma. Welkom, KO Progressif!

SNG Summer

SNG’s zullen ook massaal te vinden zijn in de Pokahroom in Luik voor dit nieuwe seizoen. Ze zullen systematisch worden aangeboden in de 2e helft van de avond, na het Main Event van de dag. Dit gebeurt op vraag van spelers. Er zullen €25, €35 en €50 SNG’s zijn. Een SNG kan worden gestart als er 5 spelers zijn verzameld en tijdens de eerste 4 levels kan een onbeperkt aantal spelers meedoen. De inschrijving sluit aan het einde van level 4.

Programmatie aanpassingen

Pokahnights streeft ernaar om een aanbod op maat te bouwen voor alle spelers. Na het korte introductie seizoen hebben we op basis van de feedback van de spelers de nodige aanpassingen gedaan aan de programmatie in Pokahroom Luik. Enerzijds werd de naamgeving van de events maar afgestemd op de verwachtingen van de community in Luik, anderzijds werd er gesleuteld aan de buy-ins en het speelschema. Voortaan spelen we een Lucky Sevens met een buy-in van 35€ en zal de Famous Fives op vrijdag gespeeld worden met een buy-in van 40 euro.

Ben jij klaar voor de zomer!?

Tot straks, tot aan de tafeltjes… tot bij Pokahnights!