Sweet Sixes

Sweet Sixes

Er gaat niets boven een turbo toernooi om een deep run te proberen maken, zonder er uren aan te hoeven spenderen! Klaar om te beginnen? Hou je vast en speel mee in onze Daily Sweet Sixes!

Heb je niet veel tijd maar wil je toch je kans wagen op een mooie prijs? Dan is dit zeker het toernooi voor jou! De Sweet Sixes vindt elke dinsdag- en donderdagavond (met uitzondering van speciale evenementen) plaats in de Pokahroom in Antwerpen en begint om 21.30 uur. Late inschrijving is mogelijk tot 23.35 uur. Je moet een buy-in van €25 betalen om mee te kunnen doen en er is maar één re-entry toegestaan.

Wall of Fame

Dat er veel straffe spelers rondlopen bij Pokahnights is zeker, en die zetten we graag in de kijker! Elk event is anders en elk event kent dan ook zijn eigen ‘pokerhelden’. Dit zijn de spelers die getoond hebben dat zij het waard zijn om vereeuwigd te worden op de Wall of Fame van Pokahnights!

Meeste Wins

Net als met alle dingen in het leven kan er ook in poker maar één de allerbeste zijn. Wie is die ene speler die het vaakst op de hoogste trede van het podium heeft gestaan? Wie is de speler die andere spelers angst inboezemt wanneer ze zijn of haar naam horen? Wie is … de King of de Queen van dit Pokahnights Dailies event?

Meeste ITM

Geluk, dat heeft iedereen wel eens. Maar consistent goede resultaten neerzetten, dat is niet vanzelfsprekend… zeker niet in poker. Het vraagt om heel wat skills en véél zelfbeheersing. De speler die het vaakst aan de juiste kant van de bubble eindigt, verdient zeker ook een plaats in de eregalerij van Pokahnights!

Biggest Field

Bij Pokahnights kunnen de fields al eens aan de grote kant zijn. Het is dan ook een hele prestatie om aan het einde van de avond alle chips voor je op tafel te hebben staan. De speler die de allergrootste field weet te overwinnen, bewijst met dit meesterlijke feit dat zijn of haar naam in de geschiedenis van Pokahnights thuishoort!

Pokahroom Antwerpen

Jimmy Quirynen

3 Wins

3 wins – The King
2 wins – Yasin In
2 wins – Jeroen Buls
1 win – Yasmine Nasra

‘Shark’

14 x ITM

13 x ITM – Kingfish
11 x ITM – John Van Den Bosch
10 x ITM – Ali Raed
7 x ITM – Michael Piqué

Ahmed El Ahmadi

94 spelers

83 sp. – Nikos Nikolopoulos
83 sp. – Vasyl Buhar
83 sp. – Jeroen Buls
81 sp. – Marc Heremans

Levels