Tag Team Liege

De eerste editie van het Tag Team komt binnenkort naar jouw Pokahroom in Luik! Het principe? Pokeren in duo! Een toernooi vol actie, maar vooral plezier! Kortom, er is geen tijd te verliezen: ga op zoek naar je sidekick en doe mee op vrijdag 2 juni!

Wat is een Tag Team?

Dit toernooi wordt gespeeld in teams van 2. Je stack ligt niet alleen in jouw handen, maar ook in die van je teamgenoot. De eerste speler callt de shots preflop en op de turn, terwijl de tweede speler beslist op de flop en de river.

Aangepaste structuur

Omwille van de zitplaatsen wordt dit toernooi gespeeld in 5-max (5 teams per tafel). Je begint het toernooi met een stack van 80.000 en speelt in levels van 20 minuten. Het toernooi begint om 19.00 uur, maar de inschrijving blijft open tot 21.30 uur. De buy-in is €40 per speler en slechts 1 re-entry is toegestaan.

Vooraf inschrijven

De plaatsen voor het Tag Team zijn beperkt. Wil je deelnemen? Je hebt 3 opties om je 2 plaatsen te reserveren. Vertel ons de namen van de spelers in je team via een van de volgende kanalen:

  • per e-mail naar liege@pokahnights.com
  • via een privébericht op Facebook
  • rechtstreeks aanmelden bij de club

Het enige wat u moet doen is uw speelpartner vinden en wij wachten op u op 2 juni in Luik voor een pokeravond in “teamsport”-modus!