The Cup 2023

The Cup 2023

Het einde van de Cup 2023 is in zicht, en we kunnen nu al zeggen dat het een ongelooflijk succes was. 17 clubs hebben hun eigen event gehost, zowel live als online op GGPoker, en jullie zijn massaal komen opdagen om van dit event een absolute recordeditie te maken. Dat maakt ons heel gelukkig en we zijn jullie dan ook ontzettend dankbaar voor jullie enthousiasme.

DE CUP LIVE

Er rest ons nog een fantastisch finaleweekend én de verdelingvan die gigantische prijzenpot. ‘Gigantisch’ is niets overdreven, want de guarantee van 50.000€ zijn we los voorbij gevlogen om uiteindelijk te eindigen op 79.188€.

Enkele cijfers

 • 17 Clubs
 • 1884 Entries
 • 79.188€ prizepool
 • 233 spelers ITM

De definitieve chipcounts voor het finaleweekend kan je hier checken. Onze huidige chipleader is niemand minder dan Bryan De Riddere van Team GG!

Het finale weekend: praktische info

Er wordt een dag 2 gespeeld in Antwerpen en Luik, beide op 29 april.
Dag 3 gaat enkel door te Pokahnights Luik, op 30 april.

DAG 2:

 • Start om  13h00
 • Er wordt gespeeld tot er 36 spelers overblijven, of tot er 10 levels gespeeld zijn.

Belangrijk! In welke club wordt je verwacht?
Om chipstacks en andere praktische dingen te kunnen voorbereiden is er een planning gemaakt die bepaalt waar jij je dag 2 zal spelen. Die planning kan je hieronder bekijken.

Als je van locatie wil veranderen voor Dag 2, laat het ons dan vóór 27/4 om 12.00 uur weten via e-mail op johan.naessens@conceptbooth.com. Graag volgende vermelden in je mail:

 • je voor- en achternaam
 • de club waar je je stack voor dag 2 hebt behaald en
 • waarom je van locatie wil wisselen voor dag 2

Opgelet, binnenkort wordt in Luik de maximale capaciteit bereikt en “vol is vol”.

Lijst Luik
Lijst Antwerpen

DAG 3:

Wordt enkel gespeeld te Pokahnights Luik.

 • Start om 13h00
 • First prize is 10.500€
 • Iedereen aan de final table zal meer dan 1.000€ winnen

Adressen

Pokahnights Antwerpen
Boomsesteenweg 440, 2610 Wilrijk
(OPGELET ! Niet de Boomsesteenweg in 2000 Antwerpen!)

Pokahnights Luik
Rue Large Voie 17
4040 Herstal

DE CUP ONLINE

Ook online staat er nog een spannende finale op het programma. Deze wordt gespeeld op donderdag 27/4 op GGPoker (Toernooien > Tab Privé).  

Maar liefst 4311 entries hebben we geregistreerd in de Cup Online en 104 onder jullie mogen deelnemen aan de grote finale! Ook hier staat er een mooie prijzenpot te wachten … maar liefst $5.000 zal er verdeeld worden.

SPIN & GOLD LADDER CHALLENGE

LDe clubs die deelnamen aan de club werden ook uitgedaagd om deel te nemen aan deze spannende challenge. Hiervoor kwamen ze tijdens hun eigen Cup Online event naar Studio GG om hun beste skills te tonen op de livestream. Wat stond er op het spel? Een live cooldown event en 2 online events voor de clubs in de top 3. Over die events krijgen jullie binnenkort meer info!

De eindstand in de Spin & Gold Ladder Challenge

 1. Tubize – 555 punten
 2. Pokahnights Luik – 187 punten
 3. Grof Geschut/T&T – 168 punten

Proficiat!

Zoals jullie kunnen lezen, het was een fantastisch avontuur dat we nu met een spetterend finaleweekend gaan afsluiten! Nogmaals bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen namens Pokahnights en GGPoker.be.