The Queen’s Millions

The Queen’s Millions

Met zijn ultradiepe structuur is de Millions ongetwijfeld de meest prestigieuze van onze Dailies. Elke zaterdag gaat de winnaar van dit toernooi er gegarandeerd vandoor met een zeer mooie prijs… Ben jij de volgende?

De Millions beginnen op zaterdag om 15.00 (uitgezonderd speciale evenementen). Niet zo vroeg beschikbaar? Geen zorgen, de inschrijving is open gedurende 13 levels!

Met een buy-in van €50 zijn de prijzenpotten zéér aantrekkelijk! Zoals gewoonlijk mag je maar één re-entry doen.

Wall of Fame

Dat er veel straffe spelers rondlopen bij Pokahnights is zeker, en die zetten we graag in de kijker! Elk event is anders en elk event kent dan ook zijn eigen ‘pokerhelden’. Dit zijn de spelers die getoond hebben dat zij het waard zijn om vereeuwigd te worden op de Wall of Fame van Pokahnights!

Meeste Wins

Net als met alle dingen in het leven kan er ook in poker maar één de allerbeste zijn. Wie is die ene speler die het vaakst op de hoogste trede van het podium heeft gestaan? Wie is de speler die andere spelers angst inboezemt wanneer ze zijn of haar naam horen? Wie is … de King of de Queen van dit Pokahnights Dailies event?

Meeste ITM

Geluk, dat heeft iedereen wel eens. Maar consistent goede resultaten neerzetten, dat is niet vanzelfsprekend… zeker niet in poker. Het vraagt om heel wat skills en véél zelfbeheersing. De speler die het vaakst aan de juiste kant van de bubble eindigt, verdient zeker ook een plaats in de eregalerij van Pokahnights!

Biggest Field

Bij Pokahnights kunnen de fields al eens aan de grote kant zijn. Het is dan ook een hele prestatie om aan het einde van de avond alle chips voor je op tafel te hebben staan. De speler die de allergrootste field weet te overwinnen, bewijst met dit meesterlijke feit dat zijn of haar naam in de geschiedenis van Pokahnights thuishoort!

Pokahroom Antwerpen [The Queen’s Millions]

Simon Nickmans

1 Win

1 win – Sandro Lamon
1 win – Nikos Nikolopoulos
1 win – Peter Thys
1 win – Rash Ramijawan

Robin Foré

16 x ITM

13 x ITM – David Olurebi
13 x ITM – Abdelhafid Bouhjar
12 x ITM – Husnu Salman
12 x ITM – Maarten Verhaegen

Theo Aerts

335 spelers

327 sp. – Daniel Enache
273 sp. – Sattish Hansildar
255 sp. – Wilmer Desloovere
244 sp. – Philippe Moltes

Pokahroom Luik [Pokah Millions]

Vermote Arnaud

1 Win

1 win – Henrard Damien
1 win – Dartevelle Jonathan
1 win – Ledent Florence
1 win – Lannoy Renaud

Henrard Damien

3 x ITM

2 x ITM – Dartevelle Jonathan
2 x ITM – Ledent Florence
2 x ITM – Pizda Pizda
2 x ITM – Roberto Mauro

Vermote Arnaud

82 spelers

61 sp. – Henrard Damien
51 sp. – Dartevelle Jonathan
42 sp. – Lannoy Renaud
38 sp. – Ledent Florence

Levels