Winterfest

BOSS WinterFest – $41.000GTD

Net als Pokahnights heeft ook BOSS, de Belgian Online Super Series er een fantastisch jaar op zitten. Velen van jullie speelden mee in de grootste Belgische online poker competitie in de hoop die hoofdprijs van 20.000€ te kunnen bemachtigen. Helaas was de winnaar geen speler uit onze club, maar desalniettemin willen we hem toch nog feliciteren. GG Robin Fournez!

2024: Bigger and Better

2023 zit er bijna op dus we kijken al naar de toekomst en we zien dat de BOSS grootse plannen heeft voor het nieuwe jaar. Het concept blijft hetzelfde: je speelt mee in een online competitie om één van de 9 finaleplekken in de BOSS9 te bemachtigen. Daar strijd je verder voor de waanzinnige hoofdprijs van 20.000€. Maar… in 2024 krijg je niet één, maar vier kansen om een plek in de BOSS9 te bemachtigen.

4 Unieke series, 4 XXL guarantees

4 series staan er op het programma tussen januari en juli. Elk met een eigen karakter en voor ieder wat wils. En nog belangrijker, elk met een gigantische prijzenpot. De 9 beste spelers van elke series krijgen, bovenop hun prijzengeld, allemaal een ticket naar de BOSS9 semi-final in augustus. Hier strijden ze verder voor een plek in de BOSS9. De totale guarantee voor BOSS 2024 bedraagt meer dan 150.000€.

BOSS9 – Leef als een pro

De 9 beste spelers van het jaar strijden in verschillende events voor de titel van BOSS. Ook dit jaar zal een super-de-luxe, meerdaagse bootcamp gevuld met niets dan poker en fun op het programma staan. De hoofdprijs is opnieuw een duizelingwekkende bankroll van 20.000€.

WinterFest: $41.000 GTD + 9 BOSS9 tickets

Na het succes van het SummerFest was een WinterFest een logische volgende stap. De $40.000 guarantee van afgelopen zomer werd door jullie verpletterd tot een waanzinnige $89.000. Voor het WinterFest staat er opnieuw een guarantee van $41.000 klaar. We zijn razend benieuwd hoe hoog we die dit keer kunnen opdrijven! Is er een betere manier om je jaar te starten dan met een goedgevulde bankroll en een BOSS9 ticket op zak?

Hoe speel je mee?

Van 4 t/m 15 januari kan je bijna elke dag 4 events spelen op het online poker platform GGPoker Belgium. Op het programma staan dagelijks twee qualifiers (voor het Main Event en de Highroller), een Championship event dat meetelt voor de ranking én een Belgian Hunters event waarin je bounties kan gaan jagen.

Het WinterFest afsluiten doen we in stijl met het Main Event ($10.000 GTD), het Highroller event ($6.000 GTD) en het Cooldown event ($1.500 GTD), alle drie op 15 januari.

Wil je meedoen, dan kan je je nu al inschrijven op GGPoker via het tabblad BOSS in je toernooilobby. Voor meer informatie en het volledige programma kan je terecht op de website van BOSS.